'Nuff Said

lucid lucia 5 (nisran azouaghe)

'Nuff Said

EDITIE 104

Sergej Lopouchanski, Liz Aku, De Twins, Sukina Noor, Bram van der Velde
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf oktober kan terug je elke maand op ‘Nuff Said in C-Mine terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia (de nieuwe naam van BRZZVLL) brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Lev Vanorbeek is jullie host.

Aight! Who’s in!?

'Nuff said names

SERGEJ LOPOUCHANSKI (BE), finalist van Lunatcis Comedy Award en Radio 2 Humorklas, behoort tot één van de grootste talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians. Als eerste generatie migrant uit de Sovjet-Unie combineert Sergej rake observaties over het Vlaamse leven met een kindse speelsheid. Een teddybeer met een gemeen kantje, meer kun je toch niet willen?

LIZ AKU (BE) zette eerder haar vocaal talent in ter ondersteuning van bands als Sweet Coffee, De La Vega en artiesten als Ozark Henry. Voor haar eerste solo album ‘Me, Versatile Me’ werkte ze samen met Peter Revalk (Wizards Of Ooze). Haar tweede solo album ‘Ankhor’ schreef en producete ze samen met Nieuw-Zeelands talent Mara TK (Electric Wire Hustle). Ondertussen werkt ze samen met Ian Barter (Amy Winehouse en Paloma Faith) aan haar derde album.

DE TWINS (BE) is een nieuw rappersduo uit Genk. Berdan en Rodi Aydemir, alias AB & Rodi, zijn naar eigen zeggen de eerste Belgische tweeling die samen hiphoptracks maakt. Ze brachten onlangs de singles Double Vision en Fast Life uit via Goeie Jongens. De nummers hebben een heerlijke flow die zeker ook een breder publiek zullen aanspreken.

SUKINA NOOR (VK) is poëet, spoken word artieste, actrice en schrijfster. Ze toert wereldwijd en heeft poëzieworkshops geleid in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden, Marokko en België. Haar doel: mensen inspireren door de kracht van woorden. Ze is mede-oprichtster van het Britse hiphop-duo Poetic Pilgrimage en het spoken word collectief Nana.

BRAM VAN DER VELDE (NL) is een geboren en getogen Limbo uit Venlo die in 2004 uitweek naar Amsterdam om er zijn comedy ambities een kans te geven. In datzelfde jaar wist hij al meteen het Open Amsterdamse Stand-Up Comedy Festival op zijn naam te schrijven. In 2005 won hij ook de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.  Hij heeft al op verschillende podia gestaan, waaronder Comedy Factory en Lowlands en schreef shows voor onder andere Javier Guzman en Guido Weijers. 

 

Minimumleeftijd: 16 jaar
7 euro (-26 jaar) | 12 euro (+26 jaar)
Volgende editie: zaterdag 14 mei 2022

https://nuffsaid.be/

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€12
- 26 jaar
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€9
Medewerker
€0