Perla Batalla's House Of Cohen

AGENDA_House Of Cohen_OK_PB and Leo 2 copy.jpg

Perla Batalla's House Of Cohen

Songs of Leonard Cohen

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€32

De Amerikaanse Perla Batalla brengt een wondermooi eerbetoon aan Leonard Cohen.

De Amerikaanse Perla Batalla zal in C-mine bekende en minder bekende parels van Leonard Cohen afwisselen met uniek beeldmateriaal en persoonlijke anekdotes die aantonen dat Cohen veel meer is dan het clichébeeld van "Godfather of Gloom”. De ticketverkoop start op vrijdag 24 september om 10u.

In 'Perla Batalla in House of Cohen, Songs of Leonard Cohen' benadrukt ze zijn humor en de lichtheid waarmee hij door het leven stapte. Perla Batalla werkte in de jaren tachtig en negentig intensief met Cohen samen. Zo zingt ze mee op diens album "The Future” en schitterde ze tijdens de Field Commandor shows van 1988 (o.a. in Koningin Elisabethzaal) en 1993 (o.a. in Flanders Expo).

In 2007 bracht Batalla met de zegen van haar vriend en mentor de cd Bird on the Wire uit. Een collectie covers van Cohens klassiekers (If it Be Your Will, Dance Me to the End of Love, So Long Marianne, Famous Blue Raincoat, Bird On the Wire en Suzanne) en minder bekende songs (Seems So Long Ago, Nancy, Ballad of the Absent Mare, Came So Far for Beauty en Coming Back to you).

In de voorstelling "House of Cohen, Songs of Leonard Cohen” maakt Batalla abstractie van haar eigen solocarrière (talrijke cd’s en samenwerkingen met grootheden als Lou Reed, Jackson Browne, k.d. Lang, Sonny Rollins en John Cale) en stelt ze zich ootmoedig ten dienste van de liederen van de Meester. Een passend eerbetoon aan de meest bescheiden zanger ooit die tussen 2008 en 2013 in België meer dan 100.000 fans aan zijn lippen gekluisterd hield in Brugge, Antwerpen, Brussel en Gent.

photo: Nancy Santullo

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€32
- 26 jaar
€27
C-mine pas met unieke code
€29
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€29
Medewerker
€0