Radi'O ZOUTLOOS

(c) Yves Mahieu | Radi'O Zoutloos - Studio Orka

Radi'O ZOUTLOOS

Studio Orka

vanaf 6 jaar
12:00
Gratis

Wie herinnert zich nog de chain reaction van Zoutloos, de prachtige voorstelling van Studio ORKA? Het memorabele moment in de voorstelling wanneer Palmira met haar magische krachten een pingpongballetje aan het rollen brengt en alle voorwerpen van de overleden rusthuisbewoners tot leven komen. Pure magie, zalf voor de ziel.

Zoutloos toerde vanaf 2014 langs tientallen woonzorgcentra in Vlaanderen en Nederland. Ook in Genk! De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: Radi'O Zoutloos. Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis.

Luister je mee? 

Daarvoor hoef je niet te reserveren of je vooraf in te schrijven!
Volg onze social media op de voet of klik hier op de link per aflevering. We delen er de komende twee weken op regelmatige basis eentje.

Vanaf zaterdag 3 april kan je het volledige luisterspel hier integraal door je oren laten suizen en dat tot zondag 18 april!

Credits

Van/met: Ilse de Koe, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Steven Beersmans, Tania Van der Sanden, Julie Delrue, Philippe Van de Velde, Ineke Nijssen, Simon De Beleyr

Intro: Joris Hessels, Jozef Claeys

Opname/montage/klankmontage: Jeff Claeys

Assistentie audio: Lotte Nijsten, Gillis Van Der Wee

Audiomix: Jeff Claeys.

Muziek: Jeff Claeys, Orchestre International du Vetex

Met dank aan: Tom Dupont, Walter Schudel, An De Broeck, Lucas Derycke, Flanders Boys Choir (dirigent: Dieter Van Handenhoven, zang: Aeneas Aps)

Radi'O Zoutloos is een productie van Studio ORKA in coproductie met de Grote Post, kleinVerhaal en TAZ. Met steun van de Vlaamse overheid.

 

https://www.studio-orka.be/

 

 

 

Tarieven
Basisprijs
€0