SLUITERTIJD

De Donkere Kamer Cover

SLUITERTIJD

De Donkere Kamer

20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€15

Op 27 oktober is De Donkere Kamer voor de zevende keer te gast op C-mine, een live evenement met topgasten en jong talent uit verschillende disciplines van de fotografie met korte interviews, actuele discussies over fotografie en aandacht voor interessante tentoonstellingen.

We ontvangen portretfotografe Alexia Leysen. Zij komt vertellen over haar nieuwste boek ‘Zin’ naar de gelijknamige rubriek in De Standaard. Maar Leysen is niet alleen. Ook Joke Timmermans, talent van Limburgse bodem, komt spreken over haar zelfportretten. Verder praat de Nederlandse Jan Banning over zijn project ‘Het oordeel: De zaak Christina Boyer’. Ook Karin Borghouts zal er zijn om haar project over KMSK toe te lichten. Tot slot voorziet Stijn Meuris een column bij een foto.

Het programma wordt gemodereerd door Nicky Aerts. Er gaat ook veel aandacht aan jong aanstormend talent. Ben je op zoek naar een publiek en naar financiële steun voor je fotoproject? Startende fotografen krijgen de kans om hun project in drie minuten tijd te pitchen tijdens De Donkere Kamer. Je vindt de nodige informatie hierover hier.

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€12