Spinvis

7.6.9.6. album SPINVIS

Spinvis

Little Waves concert

Kleine zaal - staand - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€23

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap.

Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi en weemoedige platen als 'Dagen Van Gras, Dagen Van Stro' (2005), 'Tot Ziens, Justine Keller' (2011) en 'Trein Vuur Dageraad' (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Want.

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit.

Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvis-album.

'7.6.9.6.' is uit sinds 2 oktober. In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en een werk creëerde voor orkesten, moderne dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Credits

Erik de Jong (gitaar, zang)
Saartje Van Camp (cello, toetsen, zang)
Marcel van As (drums, samples, bas, zang)
Lucas Oldeman (toetsen, gitaar, piano, zang)
Jan Teertstra (piano, bas, gitaar, zang)
Merel Junge (viool, eufonium, trombone)

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€23
- 26 jaar
€18
C-mine pas met unieke code
€20
Medewerker
€0