Stijn Meuris speelt Tirade #4

Agenda meuris

Stijn Meuris speelt Tirade #4

Belgarije

20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€22
Koop tickets

Geen stand-upcomedy as you know it of vrijblijvende moppentapperij en gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Maar wel een wervelende conférence!

Na drie zeer geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een jaartje pauze omwille van andere projecten (waaronder de reünie van Noordkaap) brengt Stijn Meuris in de winter van 2021 de vierde editie van TIRADE. Op eenvoudig verzoek -maar ook omdat de politieke en maatschappelijke actualiteit dit jaar alweer van geen ophouden weet- en Meuris evenmin. Wat had je verwacht?

Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen, vol scherpe humor en rake observaties, fulmineert en analyseert Stijn Meuris in 'Belgarije' de stand én de stilstand van het land.

Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desgevallend geweend mag worden eveneens. De drie vorige edities werden gekenmerkt door een spitante verbaliteit, onverwachte wendingen en grappige anekdotes, en een verrassende inkijk in wat er op politiek vlak fout loopt in dit kleine maar o zo complexe tochtgat aan de Noordzee.

Een anderhalf uur durende solo-voorstelling, een wervelende conférence in een knap decor waarin Stijn het publiek én zichzelf een spiegel voorhoudt. En waarin de geplogendheden van ons land, ons volk en onze leiders onder de loep worden gehouden op een manier die op z’n minst ongebruikelijk is -en doet nadenken over wie we zijn.

Relevant, raak en broodnodig.

Recensie

“..Dit is vintage MEURIS, een top verteller met het hart op de tong… De negentig minuten waren in een wip voorbij. Altijd een goed criterium om de kwaliteit van een voorstelling te beoordelen.” De Standaard

Credits

Stijn Meuris

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€22
- 26 jaar
€17
C-mine pas met unieke code
€19
Medewerker
€0
Tickets