Studio C-mine: Tiewai

Tiewai (c) Ayby Cetin

Studio C-mine: Tiewai

Livestream

21:00
Livestream

Lege zalen, we gaan er nooit aan wennen. Tot het weer kan, brengen we met ‘Studio C-mine’ talent van eigen bodem naar jou, virtueel.

TIEWAI is geen onbekende in het Vlaamse raplandschap. Hij maakte van Genk een hiphopstad om rekening mee te houden en werd dan ook snel een van de acts van het bekende label Eigen Makelij. Zo kwam in 2012 zijn debuutalbum ‘Ilawo’ uit, waarmee hij hogeogen gooide in binnen-en buitenland.

Kijk via facebooklive

Na enkele jaren reizen kwam hij in 2014 met zijn EP ‘Tabula Rasa’ naar buiten en stond hiermee onder andere op Pukkelpop en Crammerock. In 2019 bracht hij enkele singles uit en speelde hij de Marquee van Pukkelpop 2019 plat met het gelegenheidscollectief ‘Goeie Jongens’.

Midden oktober 2019 verscheen dan uiteindelijk het album ‘Winterslag Miljonair’, wat op erg goede reacties mocht rekenen. Begin september kwam de eerste single van zijn nieuwe album 'Stickies & Samples' uit: ‘Minchia wa een tijd’ met niemand minder dan Zwangere Guy. Daarna volgde de single 'Mentale Grootverdieners'.

Coming up:
Head On Stone: 10 maart 2021
ILA: 17 maart 2021
The Haunted Youth: 24 maart 2021