Susobrino

Susobrino

Susobrino

sotto terra

Staand concert
20:30
Basisprijs 
€27

Sotto Terra is een reeks van 4 intieme concerten in de ondergrond van C-mine. Producer Susobrino bijt de spits af.

Ontdek alle Sotto Terra concerten

Susobrino is het alter-ego van 24-jarige producer Bart Vanobbergen. De Limburger met Boliviaanse roots is gepassioneerd door exotische klanken en in het bijzonder de Zuid-Amerikaanse traditionele percussiemuziek. Die etnische sounds combineert hij met elektronische muziek om zo het beste uit ritmes te halen. Dat onderzoek naar percussie en ritme, zijn field recordings en de elektronische saus vormen de focus van zijn nieuwe album ‘La Hoja de Eucalipto’. In 2018 presenteerde hij zijn eerste EP ‘Mapajo’, een serene plaat die hij maakte na zijn veldreis in Bolivië. Hij won daarna de ‘Champion Sound Beat Battle’ en werd ‘Most Promising Artist’ op de Red Bull Elektropedia Awards. Hij speelde al op Sfinks, TAZ, Gilles Peterson’s Worldwide, Listen! Festival & op de Lefto Showcase Night NCHT WNKEL in de AB.

Soundtrack van het leven

In ‘Pocualeito’ (een anagram voor eucalipto), combineert Susobrino Afro-Latijnse percussie met een voorliefde voor filmische strijkers die schommelen tussen griezelig stil en fractaal intens. “Suso”, een producer die alleen naar zijn computer teruggrijpt wanneer het echt nodig is, maakt zijn soundtrack muziek – als verwijzing naar de soundtrack van het leven – met grote, verschillende instrumenten. In ‘Pocualeito’ vult Suso de ruimtes van zijn grensverleggende producties met geheimzinnige instrumenten zoals de Guitalele, Zampoña, Quenacho en Tbilat. Dat is deels te danken aan zijn Boliviaanse erfenis, maar vooral ook het resultaat van zijn voortdurend streven om de complexiteit van Afrikaanse ritmes te vatten. Zijn muzikale inspiratie haalt hij niet van één specifiek land, maar eerder van de volledige de Afro-Latijnse ervaring.

Het is moeilijk om Susobrino's muziek in woorden samen te vatten want er zijn nog geen woorden uitgevonden om het baanbrekende werk te beschrijven dat we horen in ‘Pocualeito’. Een teken dat Kebrada records goed op weg is om muziekgeschiedenis te schrijven met elke release.

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

Tarieven
Basisprijs
€27