TE GAST: Daniel Verstappen

Te gast
Daniel Verstappen

TE GAST: Daniel Verstappen

Album in Concert - Reconnection

Met CD signering in de foyer na het concert
20:00
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€27

An immersive live experience where music touches your soul.
Unique, powerful, magical, inspirational & always straight from the heart.

Op 25 september stelde Limburgse pianist & componist Daniel Verstappen zijn nieuw elektronisch album & live show voor aan pers & publiek. Lees hier het verslag.

Als klassiek geschoolde pianist combineert Daniel in zijn composities en op het podium de piano met moderne klanken en electronica.
Daniel heeft reeds samengewerkt met befaamde artiesten als Laurens Van Rooyen, Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Anastacia, Angie Stone, Melanie C, John Miles en speelde bij grote orkesten w.o. The Night Of The Proms.

Dit najaar zet de virtuoos zijn Europese albumtour verder in eigen land en wel op woensdag 24 november in C-mine Genk.

RECONNECTION is de titel van Daniels nieuwe album waarbij hij zijn warme, intieme, melancholische melodieën afwisselt met uitgewerkte orchestrale en elektronische nummers. De titel verwijst naar het “reconnecteren” met ons zelf en met iedereen in een nieuwe maatschappij, na een lange periode van recessie, waarbij we terug op zoek dienen te gaan naar onszelf, zoals Daniel het verwoordt.

Het publiek zal verrast worden: een totaalbeleving met lichtshow, videoprojectie, live muzikanten en kinderkoor. Daarnaast zullen bedrijven kunnen intekenen op één van de spraakmakende businesspakketten en kunnen genieten van een netwerkreceptie na de show.

Volgende namen worden aan de affiche toegevoegd: kinderkoor Lirica Genk, Benjamin Ceyssens (winnaar van Belgiums Got Talent 2019) uit Genk, zangeres Loredana (2Fabiola). Uw gastvrouw is presentatrice Cynthia Reekmans.

Als kers op de taart zullen Loredana en Daniel voor hun eerst hun nieuwe single live opvoeren die op 22 oktober wordt gelanceerd.

Wil je je bedrijf in de kijker zetten of je werknemers en/of klanten in de bloemetjes zetten incl netwerkreceptie.? Ontdek hier de formules.

Plan je bezoek

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Meer info coronamaatregelen

Algemene voorwaarden ticketverkoop

 

 

Banner

Tarieven
Basisprijs
€27
€45
€40
Kinderen tem 12 jaar
€15
Groepstarief
€25