TE GAST: Daniel Verstappen

Te gast
Daniel Verstappen

TE GAST: Daniel Verstappen

Album in Concert - Reconnection

Met CD signering in de foyer na het concert
20:00
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€27
Koop tickets

An immersive live experience where music touches your soul.
Unique, powerful, magical, inspirational & always straight from the heart.

Op 25 september lanceerde Limburgse pianist & componist Daniel Verstappen zijn nieuw elektronisch album & live show voor aan pers & publiek. Lees hier het verslag.

Als klassiek geschoolde pianist combineert Daniel in zijn composities en op het podium de piano met moderne klanken en electronica.
Daniel heeft reeds samengewerkt met befaamde artiesten als Laurens Van Rooyen, Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Anastacia, Angie Stone, Melanie C, John Miles en speelde bij grote orkesten w.o. The Night Of The Proms.

RECONNECTION is de titel van Daniels nieuwe album waarbij hij zijn warme, intieme, melancholische melodieën afwisselt met uitgewerkte orchestrale en elektronische nummers. De titel verwijst ook naar het “reconnecteren” met ons zelf en met iedereen in een nieuwe maatschappij, na een lange periode van recessie, waarbij we terug op zoek dienen te gaan naar onszelf, zoals Daniel het verwoord.

Met het album en de show wil Daniel Verstappen een verhaal van verbinding brengen, een brug bouwen tussen jong en oud, waarbij het publiek ondergedompeld wordt in een magische ervaring, die zich manifesteert in een totaalbeleving met lichtshow, videoprojectie, live muzikanten en kinderkoor.

Daarbovenop zal Daniel tijdens het concert a la minute een nieuwe song componeren voor een bepaalde persoon uit het publiek, gebaseerd op het verhaal van die persoon.

Na het concert maakt Daniel graag tijd voor een foto of het signeren van het album of songbook, die je na het concert kan aankopen. 

Genkenaar Benjamin Ceyssens - die in 2019 Belgium Got Talent won - zal het voorprogramma verzorgen.

Maak deel uit van deze unieke beleving en word geïnspireerd, samen met uw partner, vrienden, familie of uw bedrijf.

Wil je je bedrijf in de kijker zetten of je werknemers en/of klanten in de bloemetjes zetten incl netwerkreceptie.? Ontdek hier de formules : https://www.danielverstappen.com/en/business-pakketten

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

 

Banner

Tarieven
Basisprijs
€27
Basisprijs + CD
€45
Basisprijs + USB
€40
Kinderen tem 12 jaar
€15
Groepstarief
€25
Tickets