TE GAST: Rupsje Nooitgenoeg

Te gast
Rupsje Nooitgenoeg - Bas Driessen Photography.jpg

TE GAST: Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg (2+)

Productie van Event - Team vzw
Grote zaal - C-mine Energiegebouw

De hartverwarmende familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Ieders favoriete insectje komt eindelijk naar Genk!

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Rupsje Nooitgenoeg is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

 

Voorwaarden, bijzonderheden & coronamaatregelen

  • Covid Safe Ticket is verplicht voor dit event. Breng je bewijs (+12jaar) mee naar de ingang van het evenement. Dit bewijs wordt samen met je identiteitskaart gecontroleerd aan de ingang van het energiegebouw.
     
  • Mondmaskers zijn verplicht in de openbare ruimtes, na vertoon van het Covid Safe Ticket mag het mondmasker af.

 

Meer info over coronamaatregelen