Tim Oelbrandt

Agenda Tim Oelbrandt ©Bart Grietens Agenda Tim Oelbrandt ©Bart Grietens

Tim Oelbrandt

Heen en terug (12+)

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€14

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. ‘Heen en terug’ wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. ‘Heen en terug’ is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.
 

Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland bedenkt Tim ook goocheltechnieken voor het tv-programma Nicholas. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.
 

Tim Oelbrandt tourt tegelijk ook nog met zijn twee andere shows. Spirals focust zich op een personage dat zich ophoudt tussen dromen en de werkelijkheid. Zijn derde show Brain Freeze, waarvan de première door covid moest worden uitgesteld, stelt vragen rond eeuwig leven.
 

Pers


"Tim Oelbrandt is niet zomaar een goochelaar die een wit konijn uit zijn hoed tovert. "Ik wil dat het publiek iets kan beleven of zich kan inleven zonder zich constant af te vragen hoe de dingen werken. Daarom vertellen mijn shows een verhaal, maar dan doorspekt met goocheltrucs. Vergelijk het met special effects in een film. Als er plots een dinosaurus in beeld komt, weet je ook dat het nep is, maar blijf je toch gefascineerd kijken." - Gazet van Antwerpen

 

Credits
Spel en concept -Tim Oelbrandt
Spel- en tekstcoach - Dimitri Duquennoy
Coproductie - Villanella

Plan je bezoek

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Meer info coronamaatregelen

Algemene voorwaarden ticketverkoop

 

Tarieven
Basisprijs
€14
- 26 jaar
€9
C-mine pas met unieke code
€11
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€11
Medewerker
€0