Tout petit

Agenda Tout petit - drrraai ©Cristóbal Schmal Agenda Tout petit - drrraai ©Cristóbal Schmal

Tout petit

Drrraai

instapklas + 1ste kleuterklas
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€3
Reserveer

DRRRAAI’ is een woordloze dansvoorstelling over circulaire bewegingen. Het publiek neemt plaats in de installatie, en voelt zo de nabijheid van de spelers.

Cirkels draaien. Zwieren. Zwaaien. Rond en rond. Het gaat maar door.

In ‘DRRRAAI’ gaat alles aan het draaien. Dansers draaien om hun as, en in de ruimte. Het decor bestaat uit cirkels en draaiende sculpturen. De muziek kolkt door de ruimte en zoekt de poëzie in een herhalend patroon. Dans, muziek en geluid nemen het publiek mee in een virtuoos spel van draaiende patronen.

Tout petit is het dansgezelschap van Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers. Ze kennen elkaar van de Fontys Dansacademie in Tilburg. In 2012 werd tout petit opgericht. Samen creëerden Vanhoyland en Cuyvers nog vier straffe dansvoorstellingen voor jong publiek: ‘Kom mee, Leon!’, ‘Schots en scheef’, ‘licht! en luid’. Daarmee toerde het gezelschap internationaal en waren ze ook elke keer op bezoek bij ons in C-mine. Tout petit maakt voorstellingen die zowel abstract als figuratief zijn.

Credits :
Choreografie & dans : Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland

compositie & muziek: Koen Brouwers
scenografie: Erki De Vries
bewegingsadvies & dramaturgie: Iñaki Azpillaga

coaching cyr wheel: Robin Leo
lichtontwerp: Harry Cole
productiemedewerker: Steve Van Roy
co-productie : HET LAB, met dank aan de Vlaamse Gemeenschap, stad Leuven, cultuurcentrum Hasselt, STUK Huis voor Dans, Beeld & Geluid en C-TAKT

Tarieven
School
€3
Datums