Whispering Sons

Agenda whispering sons (c) Daniil Lavrovski
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€25

Voor dit evenement wordt aan de toegang een COVID SAFE TICKET gevraagd.
 

Timing:

20u15 Teen Creeps
21u00 Whispering Sons

 

Whispering Sons

Het Belgische vijftal Whispering Sons brengt een donkere en unieke mix van experimentele en hectische postpunk. Door elementen van new wave, industrial en avant-punk te combineren, is hun angstige en voortstuwende geluid meedogenloos en griezelig, terwijl de woorden van zangeres Fenne Kuppens, gezongen in een dramatisch en onderscheidend laag register, die extra, centrale spanning injecteren.

Met hun beruchte woeste liveshows heeft Whispering Sons zichzelf ook stevig gecementeerd als een live-band die je gezien moet hebben. De afgelopen twee jaar heeft de band constant hun eigen verwachtingen overtroffen. Met elke belangrijke stap voorwaarts die ze zetten, verleggen ze de grenzen van wat ze voor mogelijk achten en gaan ze die vervolgens weer naar behoren overschrijden. 'Several Others' is de eerste full-cd van Whispering Sons sinds hun debuut 'Image' uit 2018.

Na zich in de zomer te hebben teruggetrokken in de Ardennen, focuste de band zich op hun sterkste kwaliteiten van hun eerste werk en verfijnde ze nog verder. Waar ‘Image’ eerder theatraal was, concentreerden ze zich deze keer meer op hun grootste kracht: pure, pretentieloze intensiteit. Hun album 'Several Others' verscheen op 18 juni op het PIAS label.

(c) Daniil Lavrovski
 

Teen Creeps

Bert Vliegen, Joram De Bock en Ramses Van den Eede brengen alt-rock in een hedendaagse jasje. Gooi fuzzy gitaren, snelle drums en een stem recht uit het hart samen en je hebt het recept voor dé perfecte catchy indiesound die enkel Teen Creeps foutloos kan leveren. Ze presenteren hun nieuwe album ‘Forever’.

 

Tarieven
Basisprijs
€25
- 26 jaar
€20
C-mine pas met unieke code
€22
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€22
Medewerker
€0