Whispering Sons

Agenda whispering sons (c) Daniil Lavrovski

Whispering Sons

staand concert
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€25
Koop tickets

Het Belgische vijftal Whispering Sons brengt een donkere en unieke mix van experimentele en hectische postpunk. Door elementen van new wave, industrial en avant-punk te combineren, is hun angstige en voortstuwende geluid meedogenloos en griezelig, terwijl de woorden van zangeres Fenne Kuppens, gezongen in een dramatisch en onderscheidend laag register, die extra, centrale spanning injecteren.

Met hun beruchte woeste liveshows heeft Whispering Sons zichzelf ook stevig gecementeerd als een live-band die je gezien moet hebben. De afgelopen twee jaar heeft de band constant hun eigen verwachtingen overtroffen. Met elke belangrijke stap voorwaarts die ze zetten, verleggen ze de grenzen van wat ze voor mogelijk achten en gaan ze die vervolgens weer naar behoren overschrijden. 'Several Others' is de eerste full-cd van Whispering Sons sinds hun debuut 'Image' uit 2018.

Na zich in de zomer te hebben teruggetrokken in de Ardennen, focuste de band zich op hun sterkste kwaliteiten van hun eerste werk en verfijnde ze nog verder. Waar ‘Image’ eerder theatraal was, concentreerden ze zich deze keer meer op hun grootste kracht: pure, pretentieloze intensiteit.

(c) Daniil Lavrovski

'Several Others' verschijnt op 18 juni op het PIAS label

Tarieven
Basisprijs
€25
- 26 jaar
€20
C-mine pas met unieke code
€22
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€22
Medewerker
€0
Tickets