Jobs, vrijwilligers & stage

Staff

Jobs, vrijwilligers & stage

1. Openstaande vacatures

Bedankt voor je interesse! Wij hebben helaas geen openstaande vacatures. Kom later nog eens terug.

 

2. Vrijwilligers

Altijd al deel willen uitmaken van een leuk team? Dan ben je bij C-mine aan het juiste adres. Als open huis met een breed programma kunnen we rekenen op een ploeg helpende handen om elk event onvergetelijk te maken. Onze groep vrijwilligers telt ondertussen meer dan 150 enthousiastelingen. Ze zijn een deel van C-mine, een onmisbare schakel in onze werking! 

Jaarlijks zoeken we nieuwe mensen met een hart voor cultuur en een flinke dosis goesting. Heb jij tijd én zin om C-mine samen met ons team te laten bruisen? Je kan als vrijwilliger uitblinken in heel wat functies, ervaring is geen vereiste. Met een brede glimlach kom je al heel ver.  

 

Beschikbare functies als vrijwilliger: 

Everything people 

Je bent het aanspreekpunt tijdens evenementen. Je bent de persoon die ons publiek als eerste ziet. Je heet ze welkom, scant de ticket(s) en wijst hen de weg.  

Everything hospitality 

Altijd al achter een bar willen staan? Je tapt perfecte pint met je ogen dicht of wil dat graag leren. Als barmedewerker voorzie je klanten van drank aan de toog en onderhoudt mee de bar.  

Everything vestiaire  

Een vestiaire organiseren is je ding en een tsunami aan jassen, hoeden of paraplu’s schrikken je niet af? Dan is deze functie zeker wat voor jou.  

Everything events 

Altijd al backstage willen meewerken bij voorstellingen? Ben je een geboren costumière (strijk, was van artiestenkleding)? Of heb je andere talenten? Laat het ons zeker weten. 

Everything ticketing  

Verkoop je met een glimlach de allerlaatste tickets van een event? Medewerker ticketing bemand de kassa tijdens de avonden.  

Everything promo 

Geen voorstellingen zonder publiek! Daarom verspreidt ons promoteam affiches en flyers op tal van plaatsen in Genk en daarbuiten.  

 

  

 

Zin in?  

Vul dit formulier in

Ons team neemt snel contact met je op. Wij hebben er alvast veel goesting in!


Meer weten of de vergoedingen, rechten & plichten … van vrijwilligers? Alle info hierover vind je hier. 

 

3. Stage

Heb je interesse in een stage bij C-mine? Mail c-mine@genk.be met je cv en een motivatie. Elke stage-aanvraag bevat een zo concreet mogelijk projectvoorstel of specifieke interessegebieden waarrond de stage zich zou afspelen. Vergeet ook niet te vermelden in het kader van welke opleiding je stage wil lopen. Wij zorgen ervoor dat je aanvraag bij de juiste persoon terecht komt, die dan verder contact met jou opneemt. 

 

"Mijn stage op C-mine was erg hands-on. Ik kreeg de vrijheid en het vertrouwen om mijn bijdrage leveren aan verschillende projecten. Hierdoor leerde ik op een korte tijd veel bij. Ik werd meteen opgenomen en betrokken in het team als een echte collega. Voor mij is C-mine de ideale plek om (cultureel) te ontdekken, bij te leren en kortom te groeien." - Jelycia, stage productie 2022