Deusjevoo en Painting with Light ontwikkelen virtuele event studio

Virtuele Studio Deusjevoo-PWL

Deusjevoo en Painting with Light ontwikkelen virtuele event studio

C-mine bedrijven Deusjevoo en Painting with Light bundelden hun creatieve krachten met de ontwikkeling van een virtuele show. Wanneer kunnen beurzen en events weer 'normaal' doorgaan? Niemand heeft het antwoord klaar. En wachten op een oplossing... dat zit niet in het DNA van Deusjevoo en Painting with Light.

Showbizz in coronatijden, het kan!

Beurzen en evenementen: wat, hoe en wanneer? Het blijft één groot vraagteken. Gelukkig zit wachten op een oplossing niet in het DNA van Deusjevoo en Painting With Light, twee creatieve C-mine bedrijven die de krachten bundelden voor de ontwikkeling van een virtuele show.

Het project is het directe antwoord op de steeds groter wordende vraag naar streaming en live events, samen met de regels voor events (cf. 1,5 meter afstand) die de COVID-19 pandemie met zich meebrengen. Painting with Light en Deusjevoo geloven dat hybride events ook ná de coronacrisis de toekomst zijn. 

Virtuele Event Studio

The state of the art virtuele event studio die ze samen ontwikkelden kan ingeschakeld worden voor tal van events: lezingen, bedrijfsmeetings en presentaties, productpresentaties, debatten, conferenties, festivals,...

Aan het event kan je 1.000 mensen laten deelnemen. Ze kunnen warm welkom worden geheten in een virtuele lobby met beursstanden. Tijdens de sessie is interactie mogelijk met het publiek én met externe sprekers. En dat alles kan in je eigen, persoonlijke branding worden gestoken.

Deusjevoo schrijft je verhaal, Painting with Light zorgt voor de technische uitvoering in de studio.

 

Benieuwd? Bekijk de demo!