Paasvakantie

Kinderen op C-mine Meisje in compressorenhal © Evi en de Spruitjes

Paasvakantie

Een verlengde paasvakantie schreeuwt om een uitgebreid gezinsaanbod. C-mine presenteert je een gevarieerd programma voor de komende weken. Geniet van zowel fysieke als digitale ontspanning voor het hele gezin.

CME ©Frederik Beyens CME ©Frederik Beyens
Het spel van Cyriel
Op de site - C-mine expeditie is ideaal om samen met de hele familie te ontdekken. Met 'Waar is Cyriel de Krekel?' duik je samen onder in de gangen van C-mine expeditie.
Paasvakantie: Fiona
Radio Fiona (8-12j)
Digitaal - Pierlet & Palmers vzw presenteren een luisterverhaal in drie delen over conciërge Fiona, die alleen achtergebleven is in een lege schouwburg.
agenda de gezusters Hirngepinst - pakket-c-Kyano Tzamouranis
PAK-KET-MEE-PAKKET
Op de site - OOGST en hirngespinst repareren de wereld met kinderen. Hun PAK-KET-MEE-PAKKET helpt je om zelf, hier en daar, je eigen dorp een beetje te repareren.
(c) Yves Mahieu | Radi'O Zoutloos - Studio Orka
RADI’O ZOUTLOOS (vanaf 6j)
Digitaal - Studio Orka herwerkte de geweldige theatertekst van 'Zoutloos' om tot een ontroerend en hilarisch luisterspel. Helemaal Studio Orka.
Anton Kusters 2
Expo: Anton Kusters
Op de site - In deze aangrijpende tentoonstelling staat de installatie van 1078 fragiele Polaroid beelden van blauwe luchten centraal. Telkens een beeld van de blauwe lucht boven de laatst gekende locaties van van de 1078 voormalige Nazi-concentratiekampen.
ert
Op expeditie in je kot
Digitaal - Beleef de C-mine expeditie bij je thuis. Ontdek de leuke opdrachten in de bundel 'Op expeditie in je kot!' en beleef ze samen met Cyriel de Krekel!
Summer Deal Labyrint
C-mine outdoor
Op de site - Op en rond C-mine zijn er heel wat plekken en outdoor-activiteiten om te ontdekken. Je bezoekt ze veilig, ondanks de coronamaatregelen. Genieten van de buitenlucht, erfgoed en architectuur!
kattevennen paasvakantie
Trek eropuit in Genk
Uiteraard is er in Genk nog meer te beleven. Treed in de voetsporen van Genkse locals, haal de wereldkeuken op je bord of laat je verwonderen door culturele en kidsproof activiteiten. Bezoek de Visit Genk voor alle info.