Onze zalen

Filter
Close filters
Filter op zaaltype
De 'ruïne' is de restant van het ophaalgebouw van de kleine schachtbok. Vergaderen doe je dus middenin het oude erfgoed. Met een flip-over, bank, tent of tafels tover je deze outdoor ruimte meteen om in een unieke vergaderlocatie. Wij denken graag met je mee!
Tot 100 staanplaatsen
De typische rood-wit tegeltjes, het uitzicht op de grote schachtbok: meer C-mine dan dit wordt het niet. Het terras is de locatie bij uitstek voor een inspirerende meeting.
15 zitplaatsen in U-opstelling
15-30 zitplaatsen in theateropstelling
Deze theaterzaal bevindt zich in het indrukwekkende Energiegebouw en is voorzien van alle moderne congres- en theatertechnieken.
487 zitplaatsen
Op zoek naar een inspirerende locatie voor baanbrekende designprojecten, design-innovatie happenings en activiteiten in het kader van creatieve economie? De 4 aaneensluitende ruimtes van C-mine designcentrum zijn hiervoor geschikt.
100 - 170 staanplaatsen

Euroscoop biedt naast het filmaanbod ook de mogelijkheid tot het organiseren van events in de zalen. Dit gebouw is eveneens deel van het mijnverleden: de voormalige lampisterie en badzalen van de mijn waren hier gevestigd.
10 zalen
100-340 zitplaatsen per zaal
De Creativity Loft bestaat uit een grote ruimte die naar keuze kan ingedeeld worden, een gezellige zithoek en een cateringhoekje.
24 personen in U-opstelling
45 personen in theateropstelling