C-mine pas

C-mine pas

C-mine pas

Word een vriend van C-mine en geniet van talloze voordelen! De C-mine pas kost slechts 10 euro en staat garant voor heel wat kortingen. Bestel je tickets online of ter plaatse en krijg korting bij C-mine expeditie, voorstellingen in C-mine cultuurcentrum, Euroscoop en enkele horecazaken op C-mine. Met deze pas kan je zelfs als eerste jouw tickets bestellen.

Koop hier je C-mine pas

Koop een C-mine pas + tickets

Voordelen

  • 3 euro korting op de voorstellingen in C-mine cultuurcentrum*.
  • Een ticket bij Euroscoop Genk voor 7,5 euro (i.p.v. 8,8 euro), enkel geldig op weekdagen.**
  • Korting bij C-mine expeditie. Betaal slechts 6 euro (ipv 8 euro).
  • Je krijgt de kans om tickets in voorverkoop aan te kopen voor het cultuurseizoen. Zo ben je zeker van de beste plaatsen.
  • 5% korting bij een lunch of diner in Bistro Bels en Ciné Città.
  • 5% korting in de shop van Studio Pieter Stockmans.
  • 10% korting bij de aankoop publicaties van Erfgoedcel Mijn-Erfgoed.

* enkel de voorstellingen die een organisatie zijn van C-mine cultuurcentrum. Bij voorstellingen waar de zaal wordt gehuurd door een externe organisatie kunnen we de kortingsprijs voor C-mine pashouders niet garanderen.

** ticketprijs is 7,5 euro/ticket/persoon, exclusief mogelijke supplementen zoals voor lange films, een 3D-film,... Niet geldig voor speciale voorstellingen of evenementen. Tickets kunnen niet online aangekocht worden.

 

FAQ

Waar kan je de C-mine pas kopen?
Je kan de pas aankopen bij het C-mine bezoekersonthaal of je bestelt de pas online. Indien je online de C-mine pas koopt, ontvang  je meteen een code waarmee je vanaf dan tickets kan bestellen. Een fysiek exemplaar van je pas kan je nadien afhalen bij het C-mine bezoekersonthaal.

Hoelang is de pas geldig?
Vanaf de aankoop is de pas 1 jaar geldig.

Is de pas geldig voor meerdere personen?
Neen, de pas is strikt persoonlijk. Als je met meerdere personen of met het hele gezin wenst te genieten van de kortingen van de C-mine pas dan koop je voor iedere persoon een pas aan. Senioren in het gezin? Kijk zeker naar de leeftijdskortingen voor 65-plussers.

C-mine pas +65
Ben je ouder dan 65 jaar, dan kan je de C-mine pas aankopen voor slechts 5 euro i.p.v. 10 euro en je geniet van dezelfde voordelen.

 

In samenwerking met volgende partners:

Overzicht logo's