Zaalverhuur

C-mine is een inspirerende plek voor elke bezoeker. De vele kleine en grote ruimtes lenen zich perfect voor allerlei events of bijeenkomsten.

Op C-mine kan je in 7 verschillende gebouwen, gelegen rondom het centrale plein, terecht voor vergaderruimtes. De meeste ruimtes zijn gehuisvest in oude mijngebouwen, gerestaureerd met respect voor het mijnerfgoed. Ze zijn allemaal zeer goed uitgerust en beantwoorden aan de hedendaagse vereisten die gesteld worden aan MICE-venues.

De ruimtes variëren van kleine vergaderzalen tot grote theaters en open ruimtes voor catering en tentoonstellingen. In het totaal telt C-mine meer dan 30 verschillende ruimtes die te huur worden aangeboden. Deze ruimtes worden niet vanuit één organisatie beheerd, het gaat om creatieve bedrijven en organisaties die naast hun dagelijkse bezigheden ook nog eens prachtige zalen verhuren.

Wil je een zaal huren? Weet je al perfect wat je wenst? Boek dan direct je zaal. Ben je op zoek naar  inspiratie voor de organisatie van je event? We ontvangen je graag voor een locatiebezoek, laten je kennismaken met de verschillende mogelijkheden op C-mine en werken een offerte op maat uit.

C-mine zet de veiligheid en de gezondheid van jou, ons publiek, van artiesten en personeel op de eerste plaats. We nemen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus en volgen de richtlijnen van overheid en experten nauwgezet op. Team infrastructuur helpt u bij het organiseren van uw event volgens de vigerende maatregelen.

Contacteer ons via infrastructuur@c-mine.be - +32 (0)89 65 50 00

Zalen - Barenzaal

Zaaloverzicht

Als congrescentrum biedt C-mine een inspirerende context en inhoud aan zijn bezoekers. Interesse om op C-mine een locatie te huren om een tentoonstelling te organiseren? Een meeting te laten doorgaan? Een (business)event?

Bekijk zaaloverzicht

 

Hoe ga je aan de slag?

  • Overloop de verschillende mogelijkheden met de hulp van de juiste filters.
  • Weet je meteen welke ruimte je wenst te huren? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. De contactgegevens staan steeds vermeld bij de zaalinformatie.
  • Heb je nood aan begeleiding bij je keuze of wens je verschillende ruimtes bij verschillende partners te huren?
    Bezorg dan je vraag aan infrastructuur@c-mine.be.

 

Op zoek naar specifieke praktische info over de zalen? Check onze documenten.

Logo Flanders Heritage Venue

Flanders Heritage Venue

Wist je dat C-mine in juni 2020 door Toerisme Vlaanderen erkend is als één van de 9 nieuwe ‘Flanders Heritage Venues’? Hierdoor behoort C-mine tot een select netwerk van 15 inspirerende meetinglocaties met een unieke erfgoedbeleving en professionele dienstverlening. Zij zijn de blikvangers waarmee Vlaanderen zich internationaal promoot als congresbestemming. Na Thor Park en Bokrijk in 2019 is C-mine de derde Genkse locatie die met trots dit label draagt.