C-mine bezoekersonthaal

C-mine bezoekersonthaal

Nice to C you!

C-mine bezoekersonthaal ©Stad Genk C-mine bezoekersonthaal ©Stad Genk

Bij C-mine bezoekersonthaal kan je terecht voor alle info, tickets, vragen of wegwijsinstructies. Het is gevestigd in het Energiegebouw van C-mine. Je ziet dit liggen tussen de 2 schachtbokken als je op het C-mine plein staat. Eenmaal in het gebouw, kan je niet meer missen.. Naast het onthaal van C-mine, is dit ook het toeristisch onthaal van stad Genk. Alle informatie over jouw bezoek aan C-mine, de stad én omgeving vind je hier terug.

Ontdek onze ligging op het Grondplan van C-mine.

C-mine shop ©stad Genk C-mine shop ©stad Genk

Aan het bezoekersonthaal bevindt zich een leuke C-mine shop. Gadgets, geschenkbonnen, fietskaarten, boeken, lokaal design,... en nog zoveel meer te verkrijgen.

C-mine shop is open tijdens de openingsuren van het bezoekersonthaal.

 

Openingsuren

Contacteer het bezoekersonthaal:
T +32 (0)89 65 44 90
E visit@genk.be

Opgelet! In het kader van de coronamaatregelen is het aantal toegelaten bezoekers in het Energiegebouw beperkt en gelden er extra hygiënemaatregelen. Deze worden duidelijk aangegeven bij aankomst. We vragen onze bezoekers om hun tickets zoveel mogelijk online te kopen.

Honden worden helaas niet toegelaten in onze gebouwen. Hulp- en begeleidingshonden zijn natuurlijk welkom om hun baasje te assisteren bij een bezoek aan C-mine.