Coely

Coely (c) Matías Batalle

Coely

Staand concert
20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€24
Koop tickets

TICKETVERKOOP START VRIJDAG 28.04 OM 11 UUR

Coely, het onbetwiste icoon dat naast landsgrenzen, ook het kleuren- en smakenpalet overstijgt. Of je nu behoort tot de Babyboomers, Generatie X, Millennials of iets ertussenin, wie Coely live aan het werk ziet, weet dat die getuige is van wereldklasse.

Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grens tussen hiphop, soul, r&b en pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek te tonen dat ze volledig terug is. Na haar debuutalbum 'Different Waters', dat bekroond werd met een gouden plaat, werd het zes jaar wachten op die tweede langspeler. Dat bleek niet tevergeefs: met 'Alive' herinnert Coely iedereen eraan waarom ze de titel queen verdient.

Een bucketlist-ervaring die hoge ogen gooit in zowel binnen- als buitenland! Van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland tot Glastonbury Festival, Pinkpop en Openair Frauenfeld

Wie bevoorrecht was om Coely reeds aan het werk te zien en de vibe te proeven is onvoorwaardelijk een deel geworden van een wereldwijd verspreid verwantschap. Wie nu pas de kans krijgt om de Coely-experience te ervaren … ENJOY THE F*CKING RIDE!!!

 

 

 

Tarieven
Basisprijs
€24
- 26 jaar
€19
C-mine pas met unieke code
€21
OKO sectorpas
€21
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€12
European Disability Card
€21
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0
Tickets